Boost your starting business – Workation Marrakech

Je bent een beginnende ondernemer. Je weet wat je wilt, maar je vraagt je af wat jouw volgende stap gaat worden in je onderneming. Je hebt behoefte aan inspiratie, begeleiding, gelijkgestemden en een omgeving dat uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse patronen. Herkenbaar? Dan is onze workation naar Marrakech iets voor jou!

Van 3 – 10 oktober verblijven we in een groep van maximaal 14 ondernemers in een mooie riad midden in de oude stad van Marrakech. Vanuit deze uitvalsbasis gaan we aan de slag om jouw onderneming een boost te geven!

Tijdens deze workation ga je -samen met onze businesscoaches- de volgende stap in je startende onderneming zetten.  Tegelijkertijd leer je de kleurrijke cultuur van Marokko kennen. De trip is ingedeeld in drie fasen om ervoor te zorgen dat jij en jouw onderneming de groei door gaan maken die je wilt. Fase 1 gaat over intentie, fase 2 over focus en  fase 3 over actie.


Algemeen

8-daags accommodatie; een charmante riga in het centrum van Marrakech.
Maaltijden bestaande uit; 7x ontbijt, 6x lunch en 6x diner. Ten alle tijden inbegrepen water, koffie en thee.
Transport tijdens de gehele trip en activiteiten.
Shuttle van en naar het vliegveld.

Zakelijk

Zes sessies met een de business coach, David van Balen. Hij is een ervaren business coach binnen twelve waves. Hij coached ondernemers bij het zetten van doelstellingen en concrete stappen om deze te bereiken.
Verschillende inhoudelijke business workshops van internationale en lokale professionals die bijdragen aan de groei van je bedrijf.
Bezoek aan co-working space in Marrakech.
Een professionele mindfullness sessie.
Een mastermind sessie met de volledige groep.
De mogelijkheid om zelf platform te pakken en jouw kennis te delen met 13 andere interessante ondernemers.
Verschillende bedrijfsbezoeken waarin ondernemers hun ondernemersverhaal delen en waar ze inzicht geven in hun business.

Activiteiten

Stadstour met een local door de straten van Marrakech.
Traditioneel diner met de hele groep.
Een Digital Nomad goodiebag waarin we partnerships zijn aangegaan met o.a. een tassenmerk en verschillende lokale merken in travel, ondernemerschap en lifestyle.
De hele reis wordt op factuur gezet, zodat je deze zakelijk kunt aftrekken van de belasting. Net zo als de retour vliegticket die je nodig hebt om naar Marokko te komen.

Accomodation: Included
Accomodation Type: Several options available
Topic: Online business, Travel, Blogging, Tourism, Hospitality, Startups
Food: All meals included
Team Type: Individuals
Workation Type: Workation
Open for: All
Sport and Fun: Food, Cooking

Specials:

Leave a Reply